12 weken fit programma

Gepubliceerd op 7 februari 2023 om 14:51

Ik ben op zoek naar 4 deelnemers die zijn of haar levensstijl willen verbeteren door middel van Personal training aan huis inclusief voedingsadviezen en lifestyle coaching.

Hoe gaan we dit aanpakken?

• DOEL

In 12 weken tijd je levenspatroon verbeteren door middel van bewegen, voeding en lifestyle. Voel je weer lekker in je vel. Ik geef jou de handvaten die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Zonder dat jij daarbij honger hoeft te hebben of al het lekkers moet laten liggen.

• HET PROGRAMMA

12 weken lang een persoonlijk plan volgen die op de behoefte van de persoon is aangepast. In zowel training als voeding.

• TRAINING

De trainingen worden thuis of op een afgesproken locatie afgenomen. Ik zal je 1x in de week intensief trainen, daarnaast krijg je een aangepast persoonlijk schema wat je zelfstandig thuis kunt uitvoeren.

• VOEDING

Ik zal je gedurende 12 weken lang ondersteunen door middel van voedingsadviezen en week schema's. Een persoonlijk aangepast schema wat te realiseren is zodat je het makkelijk kan volhouden. Na het volgen van dit coaching traject weet jij precies hoe je moet eten om jouw doelstelling te behalen maar ook weet vast te houden.

• COACHING

Tijdens de 12 weken kun je elke dag vragen stellen m.b.t voeding, lifestyle, gezondheid en meer.

Aanmelden? Dit kan de gehele maand februari.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.