Mentaal sterker worden door deze training

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 10:31

Er is vaak veel vraag naar wat nou de beste en effectiefste manier is van sporten. Wat is nu het beste voor je hart en je spieren?  

Naar mijn mening is dat de HIIT training, misschien wel de meest intensieve training die er is. In deze training ervaar je zeer intensieve inspanningen die je afwisselt met pauzes van enkele seconden. Een HIIT training van 20 minuten kan je hetzelfde resultaat geven als bijvoorbeeld een duurtraining van anderhalf uur. 

Hoe nu mentaal sterker worden met deze workout:  

Wat misschien wel belangrijker is, is dat je door het trainen niet alleen fysiek vooruit gaat maar dat je mentaal veel sterker en wendbaarder wordt. Ik probeer altijd de mensen een goed gevoel te geven tijdens de workout waardoor mensen mentaal en fysiek sterker worden.  

Ik vind het belangrijk dat mensen de training zien als een weerspiegeling op het dagelijkse leven. We hebben allemaal moeilijke momenten in het leven en dat is nooit makkelijk. Door de HIIT training wil ik de mensen helpen om een sterke, mentale mindset mee te geven waardoor je uiteindelijk beter met deze momenten om zult gaan.  

Door elke week de lat hoog te leggen en de grens te blijven opzoeken wordt je niet alleen fitter maar ook mentaal sterker. Ik als trainer breng jou richting jouw grens en daar overheen. Hierdoor creëer je een betere mentale en fysieke conditie.  

Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Probeer het uit in een gratis proeftraining.    

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.