Wie komen er in aanmerking voor mijn trainingen?

Gepubliceerd op 11 december 2023 om 12:53

Iedereen komt in aanmerking voor mijn trainingen, want iedereen moet kunnen sporten hoe dan ook. Toch ben ik opzoek naar de wat 'onderbelichte doelgroep'.

Menno Mulder Personal Training richt zich voornamelijk op mensen met een (lichamelijke of fysieke) beperking. Mensen die juist de begeleiding extra hard nodig hebben.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwakke knie, nieuwe heup, last van de pols, chronische pijn, een fysieke of mentale beperking. ik wil mij graag inzetten voor jou en je helpen met het verbeteren van je gezondheid.  

Ik werk met mensen van de leeftijd 20 tot wel 93 jaar! Toch heb ik de meeste affiniteit met de 55+ categorie. Hierin heb ik ook meerdere diploma's behaald tijdens mijn studie voor seniorensport.

Zoals ik al zei iedereen moet kunnen sporten ongeacht de leeftijd en fysieke/mentale staat.

Ik werk met een persoonlijke aanpak die bij jou past. Ik kijk hier goed naar en maak hier de tijd voor. Met de focus op welzijn in plaats van alleen fysieke resultaten.  Bewegen is voor iedereen mogelijk! Sporten moet op een leuke en gezonde manier gedaan worden, dat is waar ik voor sta.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.