de 50 gepasseerd? Fysieke of mentale klachten?

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 11:20

🟢 Iedereen is geschikt voor Menno Mulder Personal Training, want iedereen moet kunnen sporten hoe dan ook.

▪️ Voornamelijk wil ik mij focussen op de ouderen. Tijdens mijn studie heb ik mijn senioren diploma’s behaald voor sport en ik vind het heel erg leuk om met deze doelgroep te werken.

▪️ Daarnaast help ik graag de 'onderbelichte doelgroep'. Menno Mulder Personal Training richt zich voornamelijk op mensen met lichamelijke of fysieke ongemakken. Mensen die juist de begeleiding extra hard nodig hebben.

▪️ Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zwakke knie, nieuwe heup, last van de pols, chronische pijn, een fysieke of mentale beperking. Of ben je geen fan van een sportschool? Ik heb graag de aandacht voor jou en kom naar je toe!

▪️ Ik wil mij graag inzetten voor jou en je helpen met het verbeteren van je gezondheid. Ik werk met mensen van de leeftijd 20 tot wel 93 jaar! Zoals ik al zei iedereen moet kunnen sporten ongeacht de leeftijd en fysieke/mentale staat. Dat is waar ik voor sta!

▪️ We trainen 1 op 1 waardoor er geen afleidingen zijn en ik alle 100% aandacht voor jou heb. Ik neem de tijd voor je, eerst even een bakje koffie om te kijken hoe het met je gaat.

▪️ Ik werk met een persoonlijke aanpak die bij jou past. Ik kijk hier goed naar en maak hier de tijd voor. Met de focus op welzijn in plaats van alleen fysieke resultaten. Bewegen is voor iedereen mogelijk! Sporten moet op een leuke en gezonde manier gedaan worden.

🟢 Ben je benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Wat ik voor je kan doen? Hoe de training eruit gaat zien? Neem dan contact op met mij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.